Raudoituksen ykkönen

NJ Rebar on Suomen johtavia raudoituksen asiantuntijayrityksiä. Työskentelemme rakentamisen ytimessä, jossa luodaan perusta kestävälle tulevaisuudelle. Meille raudoitus on sydämen asia – tehtävämme on jatkuvasti vastata asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin ja tehokkaammin.

Tilaa hyville työntekijöille

Etsimme jatkuvasti kokeneita raudoittajia ja nokkamiehiä, joiden asenne on kohdallaan. Tarjoamme rennon ja avoimen työilmapiirin lisäksi myös runsaasti mahdollisuuksia kehittymiseen työssä ja sen ulkopuolella.

Voit hakea meille suoraan tai rekrytointitilaisuuksiemme kautta.

Lue lisää
NJ Rebar Jännepunosurakointi

Vaativat raudoitus- ja punostyöt suunnittelusta toteutukseen.

Tutustu palveluun

NJ Rebarin arvomaailma

Ammattitaidolla

Teemme työmme rautaisella ammattitaidolla ja tinkimättömällä asenteella. Jokainen työntekijöistämme kantaa vastuun työn lopputuloksesta.

Tehokkaasti

Osaavalla toiminnalla varmistetaan, että asiakkaidemme projektit pysyvät aina aikataulussa. Tehokas toiminta on vakauden ja hyvinvoinnin perusta - niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemmekin.

Joustavasti

Pitkän kokemuksemme johdosta ymmärrämme alalle luontaiset haasteet. Ymmärrys mahdollistaa nopean ja joustavan mukautumisen niin toimintaympäristön muutoksiin kuin asiakkaidemme tarpeisiin.

Yhdessä onnistuen

Yhteistyöllä, jokaisen vahvuuksia arvostaen, onnistumme. Luotettavalla tiimityöllä työkavereiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa saadaan aikaan loistavia lopputuloksia - meille kaikille.